Üzletszabályzat

1) Ezek a feltételek az Alvinci Partners Kft. üzleti szabályzatára érvényesek. A cég székhelye és a számlázási címe: H-1022 Budapest, Alvinci út 26. I / 1., iroda címe: H-1055 Budapest, Markó utca 7., I. emelet, 4/b.
2) Az Alvinci Partners Kft. és a vevő a megállapodásában rögzített érvényes feltételek megváltoztatásáról írásban kötelesek értesíteni egymást.
3) Amennyiben a vevő elfogadja az üzleti feltételeket, a teljesítés érdekében megállapodást köt.
4) Rendelés lehetséges telefonon (+36 30 565 9131), e-mail-ben (info@alvincipartners.hu), vagy személyesen.
5) Nem vállalunk felelősséget olvashatatlan szállítási cím vagy nem egyértelmű megrendelés esetén.
6) A megadott árak – melyek a katalógusokban, prospektusokban, árlistákon, az interneten, stb. találhatók – megváltozhatnak. További megrendelések esetén a korábbi árak nem kötelezőek.
7) Az adott árakat mindig a termék költségek (pl. piaci ár, szállítási körülményei, stb.) határozzák meg. A költségek változása estetén az Alvinci Partners Kft. fenntartja magának a jogot, hogy szabályozza árait.
8) Az Alvinci Partners Kft. birtokolja az összes árut a teljes vételár kifzetéséig.
9) Külön megállapodás nélkül, a fzetésnek minden esetben nettó 14 napon belül meg kell történnie, kivétel nélkül.
10) A vevőt késedelem esetén, a 3. emlékeztető után kamatfzetési kötelezettség terheli.
11) A vevőnek a szavatossági hibákról azonnal értesíteni kell az Alvinci Partners Kft.-t, a felismerhető hibákat a szóban forgó áruk szállításakor kell jelezni, a rejtett hibák esetén reklamációt az eredeti számla és a termék ellenében tudunk utólag elfogadni.
12) Reklamáció esetén, a garancia csak a szállított, nem megfelelő termékek számla értékére korlátozódik.
13) Az Alvinci Partners Kft. a következő jogorvoslati lehetőségek közül választhat szavatosság esetén: hibátlan termék szállítása, hiányzó termék esetén a következő szállításnál annak pótlása, illetve a vételár visszafzetése megfelelő időben nem megfelelő termék esetében.
14) A kereskedelmi illetve kisebb technikai hibák által okozott minőségi, mennyiségi, színbeli, méretbeli, súlybeli, csomagolási, vagy tervezési hibák nem jelentenek garanciális hibát vagy a szerződés nem teljesítését.
15) Alvinci Partners Kft. nem felelős a termékek íz, szín, vagy anyag változásáért a szokásos kereskedelmi és műszaki határokon belül.
16) A termék kóstolása, felbontása, fogyasztása és feldolgozása után a garancia nem érvényes.
17) Amennyiben a szerződésnek vagy az általános kereskedelmi feltételek egyes elemei érvénytelennek nyilvánítatnak, nem érvényteleníti a szerződés teljes egészét. A szerződés többi eleme változatlanul érvényes marad.
18) A jelenlegi megállapodás szerint a teljesítés helye az Alvinci Partners Kft. és a vevő számára egyaránt Budapest, Magyarország. Ez a szerződés a magyar jog hatálya alá tartozik.
19) Minden vitás kérdésben ami ezen szerződést illeti, a Budapesti Fővárosi Bíróság állásfoglalása szükséges.

Több információ a fogyasztóvédelemről az EU-ban.